Massage en Bindweefselmassage

(alle massages en zwangerschapsmassages voorlopig alleen te boeken in Almere)

Ontsnap even aan de hectiek van alledag en kom genieten van een heerlijke ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Onze massages worden afgestemd op jouw wensen en bijzonderheden. Of wil je weer een strakker gladde huid? Dan raden wij zeker de bindweefsel massage aan.

Behandelingen en prijzen

Rug, nek & schouders 30 min €51,00
Massage 45 min €61,00
Massage 60 min €71,00
Voetmassage 25 min €36,00
Zwangerschaps massage 45min (alleen in Almere) €61,00
Zwangerschaps massage 60min (alleen in Almere) €71,00
Bidweefselmassages  
Bindweefsel massage gezicht 25min €41,00
Bindweefsel massage billen & benen €56,00
Bindweefsel massage bovenlichaam €56,00
Bindweefsel massage Billen, Benen en Buik €105,00
Bindweefsel kuur (4 behandelingen binnen 6 weken) laatste behandeling 50% korting  

Direct boeken

 

Relax massage

Een ontspanningsmassage van Cream Beauticians is pure ontspanning en heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. De behandeling werkt kalmerend en rustgevend, en zorgt ook voor ontspanning van de spieren, een betere doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.

Zwangerschapsmassage (alleen te boeken in Almere)

Een zwangerschapsmassage versoepelt de spieren en verlicht eventuele klachten, daarnaast wordt de bloedcirculatie van u en uw baby op een goede manier gestimuleerd. Cream Beauticians heeft speciaal voor de zwangere vrouw een massagetafel met uitsparingen voor borsten en buik. De buik wordt ondersteund door een mat zodat je volledig kunt ontspannen tijdens één van onze heerlijke massages.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Door de diepe intensieve massage zul je al na de 1e behandeling merken dat je huid voller, strakker en gladder aanvoelt met een mooie Glow.

Bindweefsel is het weefsel wat steun geeft aan je huid, je spieren en organen. Het komt in alle delen van je lichaam voor en verbind en beschermt. Gezond bindweefsel zorgt voor een mooie gezonde huid. Als het bindweefsel verkleeft is dan wordt de doorstroom geblokkeerd en krijg je last van lijntjes, onrustige huid, rimpels en cellulite (putjes in de huid, sinaasappelhuid).

Je houdt je bindweefsel gezond door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan, juiste voeding en beweging. De massage maakt de verklevingen los waardoor er weer een goede doorstroom is, het stimuleert de doorbloeding, celvernieuwing, verbeterde de zuurstofopname en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, huid wordt strakker, gladder en krijgt een mooiere huidstructuur.

Door een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag kan het wel is pijnlijk worden ervaren. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden, zoals sporten.

Wij overleggen graag met jou welke zones je wilt laten behandelen. Als je alle zones, namelijk buik, benen en billen, wilt laten behandelen adviseren wij de uitgebreide behandeling te boeken.

Let op! Ga nooit onder de zonnebank voor en na een lichaams- of gezichtsbehandeling!

Wanneer je bij ons een kuur afneemt (deze kuur bestaat uit 4 behandelingen binnen 7 weken) krijg je 50% korting op de laatste behandeling.