Specials

Cream Beauticians biedt verschillende speciale behandelingen aan, onze zogenoemde specials. Deze behandelingen zijn speciaal samengesteld voor mannen, zwangere vrouwen, junioren & tieners. Iedereen is welkom bij Cream Beauticians!

 

Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn een feestelijk geschenk, voor iedereen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Een jarige, Secretaressedag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of zomaar. Geef een heerlijk verwenmoment cadeau met de Cream Beauticians cadeaubon. U beslist zelf het bedrag wat u wilt geven, laat het ons weten en wij pakken de cadeaubon mooi voor u in. Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Tip!
Maak het geven van een cadeaubon persoonlijker door een klein cadeautje toe te voegen bijvoorbeeld een mini nagellak of plan voor de gelukkige de gewenste behandeling in.

Opsturen naar een speciaal iemand? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Iets te vieren

Heb je iets te vieren met familie, vriendinnen of collega’s? Wil je een evenement organiseren in combinatie met onze mooie locatie en heerlijke behandelingen? Iets met bubbels of cupcakes? Het kan allemaal geregeld worden bij Cream Beauticians. Wij organiseren graag iets unieks voor jou!

Binnen onze reguliere openingstijden rekenen wij voor een groep (vanaf 6 personen) een meerprijs van 50,00 door extra tijd en uitloop.