Botox & Fillers

Onze huid verandert tijdens het verouderingsproces onder invloed van stress, bepaalde eet- en drinkgewoonten, roken, zon, een tekort aan slaap, enzovoorts. Al deze factoren laten hun sporen na, waardoor we last kunnen krijgen van volumeverlies van het gezicht, rimpels, fijne lijntjes boven de lippen en kraaienpootjes. Huidverandering is een normaal proces, maar er ontstaan ook veranderingen die we graag willen tegengaan. Dit kan door middel van injecties zoals fillers en Botuline toxine.

Botox

Botox Light
1 zone
€145,00
Botox Naturel
2 zones
€265,00
Botox Complete
3 zones
€375,00
Botox Ultra
4 zones
€495,00

Zones
- Fronslijnen
- Voorhoofdsrimpels
- Kraaienpootjes
- Wenkbrauw lift
- Migraine
- Bruxisme
- Gummy Smile


Fillers

Fillers Hyaluronzuur 0,5 ml
- Lipvolume Light
- Mondhoekjes
- Neus-lippenplooi Light
- Lachrimpels wangen
- Horizontale lijntjes lippen
€295,00
Fillers Hyaluronzuur 1,0 ml
- Lipvolume
- Marionetlijnen
- Neus-Lippen plooi
- Volume wangen
€395,00
Overige indicatiesIn overleg


COMBI voordeelpakket

Botox Light + Filler 0,5 ml€395,00
Botox Light + Filler 1,0 ml€475,00
Botox Naturel + Filler 0,5 ml€495,00
Botox Naturel + Filler 1,0 ml€575,00
Botox Complete + Filler 0,5 ml€595,00
Botox Complete + Filler 1,0 ml€675,00

Direct boeken

 

Botox® behandeling

Tijdens de behandeling wordt Botox® van Allergan gebruikt. Botox® staat voor Botulinetoxine, een neurotoxine, wat de prikkeloverdracht van zenuw naar spier blokkeert. De werkzame stof in Botox® is Clostridiom Botulinum. De activiteit van de spier wordt tijdelijk verminderd. De rimpels die worden veroorzaakt door deze spier worden veel minder diep en verzacht, en de huid wordt gladder. Het resultaat van de behandeling is na drie tot zes dagen zichtbaar en het effect houdt gemiddeld drie tot zes maanden aan. Na twee weken is het effect optimaal. Na meerdere behandelingen zal het effect langer aanhouden, gemiddeld wordt de behandeling herhaald om de zes maanden. Botox® kan ook migraine klachten verminderen of tegen overmatige transpiratie onder de oksels gebruikt worden.

Filler behandeling

Voor diepere rimpels en volumeverlies wordt er gebruikt gemaakt van fillers van Restylane en Juvederm op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water en zorgt voor volume, veerkracht en hydratatie. Naarmate de huid ouder wordt vermindert het gehalte hyaluronzuur waardoor het volume in het gezicht afneemt en de huid slapper wordt. Door de filler behandelingen wordt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid weer hersteld. Het resultaat is gelijk zichtbaar en het effect blijft gemiddeld zes tot twaalf maanden aanhouden. Na de behandeling moet u het behandelde gebied koelen, hierdoor verminderen de zwelling en blauwe plekjes.

Arts Michel Korrel

Michel Korrel is sinds 2011 Injectabels arts en sinds 2017 toehoorder cat. A van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tevens is hij huisarts.Inmiddels heeft hij vele honderden behandelingen uitgevoerd en een ruime ervaring opgebouwd in ‘het lezen van een gezicht en de wens er stralender en minder moe uit te zien te vervullen’. Tevens doet hij behandelingen binnen Bergman Clinics. Hij volgt regelmatig congressen en workshops in binnen- en buitenland om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Je kunt bij hem terecht voor:
*Fillers op basis van hyaluronzuur
Ingevallen wangen, neuslippenplooi, lipcontour, lipvolume, lijnen rondom de mond, bovenliplijnen (rokerslijnen), kaaklijn, donkere kringen onder de ogen, afhangende mondhoeken, plaatselijke versteviging van de huid, mini-lift.

Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, rimpels rondom de ogen (kraaienpootjes), wenkbrauwlift, overmatig transpireren, migraine.