Wat is een hydrafacial?

Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen en is voor iedereen! De behandeling zorgt voor een stralende, gezonde en zachte huid.

De HydraFacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. We raden aan om elke 4 weken de HydraFacial te herhalen. Want iedere 28 dagen vernieuwen je dode huidlagen en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je verzorginsproducten thuis ook minder goed werken en je huid minder zal stralen.

De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen resultaat. Dit zorgt ervoor dat je meteen weer verder kan met je dagdagelijkse taken en ook meteen complimentjes mag verwachten.

Bij de Hydrafacial behandeling gebruiken wij een apparaat met een serum-transportmechanisme en Vortex-fusing technologie. Het is een veilige en pijnloze behandeling wat is afgestemd op jouw huid en draagt bij het herstellen van de huid en huidproblemen zoals:

  • acne of verstopte huid
  • verwijde poriën of mee-eters
  • fijne lijntjes en rimpels
  • pigmentvlekken of huid met UV schade


De behandeling bestaat uit 3 stappen:
1e stap dieptereining & peeling
Bij deze stap reinigen we de huid intensief door een peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur. Het verwijderd dode huidcellen en stimuleert de cel vernieuwingsproces waardoor je huid ook veel beter werktstoffen opneemt.

2e stap extractie & hydratatie
Het gepanteerde vortex-fusie technologie zuigt dode huidcellen en verwijderd onzuiverheden/mee-eters uit de poriën pijnloos en word de huid ook gevoed door hydraterende werkstoffen.

3e stap insluizing en bescherming
Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw huid te laten stralen.

Voor het beste resultaat adviseren we de behandeling 3 keer te herhalen.


Behandelingen en prijzen

HYDRAFACIAL Deluxe €196,00
HYDRAFACIAL Platina €226,00
extra booster/serum bij hydrafacial €36,00
extra microneedling bij hydrafacials €96,00

Direct boeken