Manicure

Voor mooie verzorgde handen en nagels hebben wij manicure behandelingen. Je kunt kiezen voor alleen verzorging, lakken met nagellak of lakken met gelpolish, de meest gekozen behandeling is toch wel de gelpolish. De nagels zijn direct droog, de gel blijft +/- 2 weken zitten en de glans blijft zolang de gel erop zit.

Kies tussen alleen lakken, hierbij bereiden we de nagels voor, worden eventuele haakjes weg gevijld (gewenste vorm of korter vijlen doen wij bij een manicure).

Of kies voor een volledige manicure, hierbij verzorgen we de nagelriemen, vijlen we de nagels op lengte, worden de nagels mooi gelakt en word er een verzorgende crème aangebracht.

NEW! “MINIMAL NAIL ART”
Minimal nail art kun je alleen boeken met een gel only of een manicure behandeling.

Nagels kort en in gewenste vorm vijlen doen we alleen bij de manicure behandelingen.

Behandelingen en prijzen

Manicure nagellak €40,50
Manicure gelpolish €50,50
Manly manicure €40,50
Gelpolish met nail prep €33,50
Gelpolish verwijderen (geen biab) - vergeet dit niet bij te boeken online als dit nodig is €17,00
Minimal nail art gelpolish met nail prep €55,00
Biab met nail prep €53,50
Biab met manicure €63,50
Biab opvullen €63,50
Extra bij Biab kleur (gellak) €17,00
Verwijderen Biab €25,50
Junior manicure €32,50
Lakken voor de kleintjes €17,00

Direct boeken

 

Manicure Behandelingen

In onze Manicure behandelingen besteden we aandacht aan de nagelriemen, nagels en de huid van de handen. Je handen krijgen een verzorgde uitstraling en voelen fris en zacht aan. Alle ruwe plekjes en kloofjes worden verzorgd. We sluiten af met een verzorgende handcrème. Uiteraard worden je nagels gelakt met Gelamour en OPI nagellak of gelpolish naar keuze.

Prachtige Handen

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Als je ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van je huid veel langer behouden. Met de manicure van cream verwen je jezelf met een optimale handverzorging. Wij zijn altijd voorzien van de nieuwste collectie van Gelamour, OPI.

Gelpolish

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor Gelpolish van Gelamour of OPI. Je favoriete kleur blijft ongeveer twee weken perfect glanzend zitten.