Microneedling

Waarom?

Microneedling is de afgelopen tien jaar ontzettend populair geworden. Tegenwoordig is deze minimaal invasieve procedure een van de meest gevraagde huidbehandelingen ter wereld om hyperpigmentatie, lijntjes, rimpels en zichtbare poriën te behandelen.

Recente studies hebben aangetoond dat deze techniek de collageenproductie kan stimuleren en zich kan richten op de melanocyten die verantwoordelijk zijn voor overproductie van melanine en hyperpigmentatie.

Hoe werkt Microneedling

Microneedling activeert het wondgenezingsproces van het lichaam. Door fijne microkanaaltjes te creeren wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huidstructuur van de huid wordt herbouwd en rimpels en onregelmatigheden in de textuur worden verminderd.

Verdovingscrème voor de behandeling

Een uur voor de microneedling behandeling kun je verdovingscrème aanbrengen. Hierdoor wordt de behandeling minder gevoelig. Deze kun je op recept via de huisarts verkrijgen.

Behandelingen en prijzen

Microneedling 60min €156,00

Direct boeken

 

Ontdek Pro Microneedling

PRO Microneedling levert de meest geavanceerde professionele resultaten voor het minimaliseren van het uiterlijk van hyperpigmentatie, huidtextuur en lijntjes. Deze behandeling maakt gebruik van innovatieve technieken en krachtige, professionele actieven om te helpen:

  • Verhelder je teint
  • Verminder de zichtbaarheid van hyperpigmentatie
  • Verminder fijne lijntjes en rimpels
  • Verfijn zichtbare poriën