Cosmetische pedicure

Mooie verzorgde voeten en teennagels met de Cream Beauticians (cosmetische) pedicurebehandeling. Pedicure- en manicurebehandeling worden bij ons het meest geboekt. Je kunt kiezen uit verschillende pedicure behandelingen zoals de classic of de deluxe. Bij de pedi classic: neem je allereerst plaats op onze pedicure bank met een voetenbadje.
Daarna knippen en vijlen wij je nagels, een nagelriembehandeling, worden je voeten gescrubd en je nagels gelakt. Wil je meer? Kies dan voor de pedi deluxe: dan halen wij ook je eelt weg en geven wij een voetmassage. Ook leuk om samen met een vriend en/of vriendin te boeken. Wist je dat onze schoonheidsspecialisten bekend staan om het perfect lakken van nagels? PS Wij behandelen geen mykose (kalk) nagels of likdoorns, als je dit nodig hebt verwijzen we je naar een medische provoet pedicure. Maar wij maken wel je voeten mooi en zacht!

TIPS!
Heb je geen tijd om je nagels te laten drogen? Boek dan de gelpolish en kies je favoriete kleur van Gelamour of OPI. Wil je toch liever een gewone lak? Neem je slippers mee.

Heb je last van een kalknagel? Neem gerust je eigen nagellak mee of je kan een nagellak bij ons aanschaffen, helaas kunnen wij je niet lakken met die van ons. En wist je dat je altijd de vijl mee krijgt? Anders gooien wij deze altijd na de behandeling weg i.v.m. hygiëne.

Behandelingen en prijzen

Pedi classic incl. lakken €45,95
Pedi classic incl. gelpolish €55,95
Pedi de luxe incl. lakken, eeltbehandeling & massage €55,95
Pedi de luxe incl. gelpolish, eeltbehandeling & massage €65,95
Gelpolish & nail prep €30,50
Gelpolish verwijderen (geen biab) €16,00
Manly pedi €45,95
Pedi Junior (t/m 18jaar) €45,95

Direct boeken

 

Pedicure Behandelingen

Wij bieden je kwaliteit service en vakkennis, zodat je in alle rust plaats kan nemen op onze pedicure bank. Onze professionele pedicure verzorgt je voeten, knipt en polijst je nagels, en bewerkt je nagelriemen. Waar nodig verwijdert zij het teveel aan eelt. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannen voetmassage met verzorgende voetcrème.

Verzorgde Voeten

Extra aandacht voor de voeten is geen overbodige luxe. De behandeling van de voeten krijgt steeds meer de aandacht in de totale lichaamsverzorging. Het hele jaar door kunnen je voeten wel wat extra aandacht gebruiken. De voetverzorging is gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning. Verzorgde voeten getuigen van een goede hygiëne. Ze moeten het meeste werk verrichten en zijn een van de meest belaste onderdelen van ons lichaam.

Gelpolish

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor de Gelpolish. Je favoriete kleur blijft ongeveer twee weken perfect glanzend zitten.