Customized facials and choose your extra’s

Bij facials vanaf 50min is 1 extra altijd inbegrepen zoals de meest gevraagde extra “brow shape”. Wil je een ander extra? geen probleem dit kun je aangeven aan jouw beautician tijdens de behandeling.

Voor elke behandeling overleggen wij met jou wat je wensen zijn en doen wij een huidanalyse om ervoor te zorgen dat je huid de beste behandeling krijgt. Wij werken graag met producten van Image skincare, Dermalogica en Dr. Schrammek. Zij bevatten ingrediënten met bewezen effect. Vanwege hogere percentages van actieve werkstoffen en lagere PH-waarden dan cosmetica. Deze gaan namelijk voorbij de opperhuid tot in de lederhuid wat de celdeling/vernieuwing stimuleert en wordt de huid veel beter gevoed. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een gezonde stralende huid en het relax momentje voor jezelf.

Benieuwd naar onze producten voor thuis? Boek  gratis een huidanalyse, zodat wij een persoonlijk advies kunnen geven.

Let op! Ga nooit onder de zonnebank voor en na een lichaams- of gezichtsbehandeling!

 

Direct boeken

 

Producten

Wij werken graag met cosmeceutical waardige (combinatie tussen cosmetica en farmaceutica) producten van Image skincare, Dermalogica en Dr. Schrammek. Cosmeceuticals bevatten ingrediënten met bewezen effect. Vanwege hogere percentages van actieve werkstoffen en lagere PH-waarden dan cosmetica. Hierdoor hebben cosmeceuticals een diepere werking in de huid. Deze gaan namelijk voorbij de opperhuid tot in de lederhuid wat de celdeling/vernieuwing stimuleert en wordt de huid veel beter gevoed. 70% van huidverbetering bereik je door de producten thuis te gebruiken en 30% met behandeling. Benieuwd naar onze producten voor thuis? Boek  gratis een huidanalyse, zodat wij een persoonlijk advies kunnen geven.

Peeling

Heeft je huid een extra boost nodig dan biedt de peeling uitkomst. Een peeling stimuleert de cel vernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Onze schoonheidsspecialisten zijn speciaal opgeleid in het uitvoeren van peelings en analyseren van tevoren de huid of er geen contra-indicaties zijn. Op basis daarvan adviseren onze schoonheidsspecialisten welke peeling het beste bij jouw huidtype past.

Specials

We bieden ook gezichtsbehandelingen aan voor mannen, zwangere dames en junioren. Wij hebben de behandelingen zo aangepast dat er rekening gehouden wordt met de houding van een zwangere vrouw, de baardgroei van een man en het onzuivere huidje van junioren.